Makina Me Qera

Regularly asked questions (FAQ):  makina me qera rinas Where is Makina Me Qera? Makina Me Qera is located at: Kombinat, 10001 Tirana, Albania. Where are the coordinates of the Makina Me Qera? Latitude: 41.3656 Longitude: 19.75714About the Business: Ofrojme makina me qera 24 ore ! Adresa: Kombinat, Tirane. Nr kontakti: 068 570 7040 Web Results:… Continue reading Makina Me Qera

KUSH JEMI ?

Jemi një agjensi për makina me qera në Tirane, makina me qera rinas Aeroporti në Rinas, në Durres, në Kamëz dhe në gjithë Shqipërinë. Kur merrni makina me qera tek Auto Rent do të zbuloni që standartet tona janë të larta dhe çmimet të ulëta. Jemi krenarë të ofrojmë makina me qera të kategorive të… Continue reading KUSH JEMI ?