KUSH JEMI ?

Jemi një agjensi për makina me qera në Tirane, makina me qera rinas Aeroporti në Rinas, në Durres, në Kamëz dhe në gjithë Shqipërinë. Kur merrni makina me qera tek Auto Rent do të zbuloni që standartet tona janë të larta dhe çmimet të ulëta. Jemi krenarë të ofrojmë makina me qera të kategorive të ndryshme, që do t’i përshtateshin çdo klienti në çdo kohë. Kënaqësia e klientit dhe një përjetim i këndshëm nga ana e tij/saj i shërbimit tonë për makina me qira janë prioriteti ynë.

Agjensi makinash me qira, lider në Tirane
Makina perfekte

Ç’makina me qera preferoni
OFERTA FANTASTIKE
MAKINA EKONOMIKE ME QERA
MAKINAT ME TE PERDORURA
OFERTAT ME TE MIRA

FORD C MAX
Cmimi €35.00 / ne dite
2007 NAFTE Manual 25000

GOLF 5
Cmimi €35.00 / ne dite
2006 NAFTE Manual 25000

MERCEDES BENZ C CLASS
Cmimi €35.00 / ne dite
2004 NAFTE Manual 25000

GOLF four
Cmimi €20.00 / ne dite
2002 Diesel MANUAL 27000

MERCEDES BENZ C CLASS
Cmimi €35.00 / ne dite
2004 Diesel Automatic 22000

FORD C MAX
Cmimi €35.00 / ne dite
2007 NAFTE Manual 25000

GOLF five
Cmimi €35.00 / ne dite
2006 NAFTE Manual 25000

MERCEDES BENZ C CLASS
Cmimi €35.00 / ne dite
2004 NAFTE Manual 25000

GOLF 4
Cmimi €20.00 / ne dite
2002 Diesel MANUAL 27000

MERCEDES BENZ C CLASS
Cmimi €35.00 / ne dite
2004 Diesel Automatic 22000

FORD C MAX
Cmimi €35.00 / ne dite
2007 NAFTE Manual 25000
Zgjidh atë që dëshironi
MAKINA TONA
MAKINA BIZNESI

MAKINA EKONOMIKE

MAKINA LUKSI

MAKINA ME QERA PER DASMA

MAKINA PREMIUM
VOLKSWAGEN TOUAREG Copy
VOLKSWAGEN TOUAREG Copy
VOLKSWAGEN TOUAREG Copy
GOLF four
MERCEDES BENZ C CLASS

 

 

€ one hundred.00 / ne dite
Karburant Nafte
nen 25,000 Km
Transmission Automat
5 DYER DHE PANORAMA VIEW
VITI 2007
565
KLIENTË TË LUMTUR
17
MAKINAT NE DISPOZICION
755.657
TOTAL KM/MIL
a hundred twenty five
ZGJIDHJE PROBLEMESH
Cfarë duan të dijnë njerëzit
PYETJET MË TË SHPESHTA
Çfarë duhet in keeping with të marr me qira një makinë?
Sa vjeç duhet consistent with të marr me qira një makinë?
A mund të rezervoni një makinë me qira për dikë tjetër?
Çfarë duhet të shikoni për kur zgjedh një makinë?
A përfshihen të gjitha tarifat në çmimin e qirasë?
Çfarë përfshihet nga Auto Rent Al:
Gjej makinën tënde
MAKINA ME QIRA
Marrja ne dorezim e makines
Ku doni ta merrni (lini) makinen
Data prenotimit
dd/mm/yyyy
Kategoria makinës
Zgjidh tipin e makines
RRETH NESH
Agjensi makinash me qira, lider në Tirane për standartet e larta të shërbimit me cmimet më të ulëta. Auto Rent AL punon vazhdimisht për të ofruar shërbim miqësor profesional për të gjithë klientët në mënyrë që të bëjë më të lehtë, më të shpejtë dhe më të mirë përvojën e makinave.

LINQE TE NEVOJSHEM
Rreth Nesh
Makinat
Pyetjet me te Shpeshta
Kontakt
KATEGORITE
Makina me qera biznesi
Makina Ekonomike
Makinat me te perdorura
Makina Luksi
Makina me Qera consistent with Dasma

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *